Pics | Με χαμόγελα και αισιοδοξία πάτησαν παρκέ στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνησε ανεπίσημα η σεζόν στον ΟΦΗ με την πρώτη συγκέντρωση των αθλητών και τα πρώτα εργομετρικά που διεξήχθησαν στο “παλατάκι” του ΒΑΚ. Η επίσημη πρώτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες όπου θα δώσουν το παρών και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.

Η ενημέρωση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ

Έναρξη Προπονήσεων για το Ανδρικό Τμήμα Μπάσκετ του ΟΦΗ

Ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 19 Αυγούστου, τις προπονήσεις του το ανδρικό τμήμα, ενόψει της νέας σεζόν του πρωταθλήματος National League 1. Η πρώτη αυτή συνάντηση αποτέλεσε μια εξαιρετική αφορμή για να βρεθούν ξανά οι παίκτες και οι προπονητές στο γήπεδο, να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και να αρχίσει σταδιακά η προετοιμασία για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την ευκαιρία αυτή, ενημερώνουμε ότι η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με τη συμμετοχή και των μεταγραφών της ομάδας (η ανακοίνωση για το πότε θα είναι η πρώτη προπόνηση θα γίνει τις επόμενες ημέρες).

Ευχή όλων μας είναι να έχουμε μια καλή σεζόν, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook