Μέσα στους καλύτερους της Α2 Τουτζιαράκης και Λιούις!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σημαντικές διακρίσεις για τους Σταύρο Τουτζιαράκη και Νταρέλ Λιούις καθώς η ιστοσελίδα eurobasket.com τους κατέταξε μέσα στους καλύτερους του φετινού πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ. 

Ο Νταρέλ Λιούις είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος από πλευράς ΟΦΗ ενώ ήταν και από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός είχε αρκετές πρωτιές σε διάφορες κατηγορίες τις οποίος μπορείτε και να διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Gentikoule για τους πρώτους του ΟΦΗ σε όλες τις κατηγορίες.

Τα κατορθώματα του Ντάρελ Λιούις όμως δεν σταματάνε εκεί καθώς ο Αμερικανός σύμφωνα με το  eurobasket.com αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της Α2 κατηγορίας κάτι βέβαια που μπορεί να αποτυπωθεί και στο γεγονός πως ήταν πρώτος στα κλεψίματα έχοντας 54.  Ακόμα ο 35χρονος γκαρντ βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα των κοινοτικών της Α2. Σημαντική διάκριση και για τον Σταύρο Τουντζιαράκη, ο οποίος παρά τον τραυματισμό που είχε, ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή του από κάποια παιχνίδι συμπεριλήφθηκε από την ιστοσελίδα  στην καλύτερη αμυντική πεντάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook