Έτοιμος ο Κατιάκος, δύσκολα ο Τουτζιαράκης, αισιοδοξία για Καραδολάμη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ καθώς ο Δημήτρης Κατιάκος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρον στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αρκαδικό, ενώ αντίθετα όπως όλα δείχνουν ο Σταύρος Τουτζιαράκης δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παράλληλα η συμμετοχή του Δημήτρη Καραδολάμη θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Καραδολάμης και Κατιάκος, επισκέφτηκαν σήμερα τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Στεφανουδάκη, ο οποίος εξέτασε τους δύο παίκτες στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν στο γόνατο. Ο Κατιάκος έκανε ένεση, καθώς το γόνατο του έχει μαζέψει υγρό και δεν ακολούθησε την σημερινή προπόνηση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα μετέχει κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όσον αφορά τον Καραδολάμη το πρόβλημα στο γόνατο του δεν είναι κάτι το σοβαρό, ωστόσο παρόλα αυτά μπορεί να τον κρατήσει εκτός από την αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο 25χρονος θα προπονηθεί αύριο σε χαλαρούς ρυθμούς για να μην πιεστεί και στην προπόνηση της Παρασκευής θα δοκιμάσει να βγάλει κανονικά όλα το πρόγραμμα. Εφόσον τα καταφέρει θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, για τον αγώνα με τον Αρκαδικό.

Όσον αφορά τον Σταύρο Τουτζιαράκη ο υψηλόσωμος σέντερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στον ώμο και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει για ένα ακόμα παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook