Νέος πονοκέφαλος για Χουγκάζ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κρις Χουγκάζ είδε στην σημερινή προπόνηση να προστίθεται ένα ακόμη πρόβλημα, καθώς ο Δημήτρης Κατιάκος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ, αυξάνονται, με τον Κρις Χουγκάζ να έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πονοκέφαλο εν όψει της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Καραδολάμης και Τουτζιαράκης δεν έλαβαν μέρος στην σημερινή προπόνηση, με τον υψηλόσωμο σέντερ του ΟΦΗ μάλιστα να εκφράζονται οι φόβοι πως δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Αντιθετα τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα για τον Καραδολάμη, ο οποίος θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Τετάρτης να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά τον νέο εισελθόντα στο απουσιολόγιο, τον Δημήτρη Κατιάκο, ο υψηλόσωμος φόργουορντ του ΟΦΗ, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Κατιάκος θα επισκεφθεί αύριο, τον γιατρό της ομάδας για να εκτιμηθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αν δεν είναι κάτι το σοβαρό, θα ξεκουραστεί και θα επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook