Aρχή με προβλήματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρκαδικό καθώς Καραδολάμης και Τουτζιαράκης ένιωσαν ενοχλήσεις και αποχώρησαν από την προπόνηση. 

ΟΦΗ χωρίς προβλήματα δυστυχώς φαίνεται πως δεν γίνεται και έτσι ο Κρις Χουγκάζ στην επάνοδο της ομάδας στις προπονήσεις μετά το εβδομαδιαίο ρεπό είδε δύο παίκτες του να αποχωρούν από την προπόνηση και να μην ολοκληρώνουν όλο το πρόγραμμα.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που κληρονόμησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πριν από περίπου 1,5 μήνα και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το σημερινό πρόβλημα. Αυτό δεν ήταν όμως και το μόνο πρόβλημα για την ομάδα καθώς και ο Δημήτρης Καραδολάμης δεν ολοκλήρωσε την σημερινή προπόνηση. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, ακριβώς στο σημείο που είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και αποχώρησε.

Ο Καραδολάμης αναμένεται να επισκεφθεί αύριο τον γιατρό της ομάδας ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση του. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο με νέα προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook