Xωρίς κλασικό σέντερ στην Δάφνη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς κλασικό σέντερ θα αγωνιστεί κόντρα στον Αμύντα Δάφνης ο ΟΦΗ καθώς ο Κρις Χουγκάζ εκτός του τραυματία Τουτζιαράκη θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Κώστα Μπαλάφα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε το απόγευμα με τους παίκτες της ομάδας παρά τα προβλήματα που προέκυψαν να παρουσιάζονται έτοιμοι να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Δάφνης. Οι “ασπρόμαυροι” μπορούν να είναι “αδιάφοροι” καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιος στόχος για την ομάδα αφού και η παραμονή έχει έρθει και το μόνο που απομένει είναι να σφραγιστεί και τυπικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αγωνιστούν για την φανέλα και τους εαυτούς τους όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ευχάριστο και πρόβλημα γίνεται; Γίνεται!

Ο Κρις Χουγκάζ είδε σήμερα μετά την γνωστή απουσία του Σταύρου Τουτζιαράκη να προστίθεται ένα ακόμη πρόβλημα για την ομάδα όμως αυτό μπορεί να θεωρειθεί ευχάριστο και αυτό γιατί ο Κώστας Μπαλάφας έγινε πατέρας και ζήτησε άδεια για να βρεθεί κοντά στην σύζυγο του για το νεογέννητο βρέφος. Όπως γίνεται αντιληπτό ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να αρνηθεί και έτσι μετρά μία επιπλέον απουσία.

Η απουσία αυτή αναγκάζει ουσιαστικά τον ΟΦΗ να αγωνιστεί χωρίς κλασικό σέντερ καθώς μόνος διαθέσιμος απομένει ο Κατιάκος, ο οποίος φυσικά και αγωνίζεται και ως σέντερ ωστόσο αυτό σημαίνει πως ο ΟΦΗ θα χάσει δύναμη και μακρυά από το καλάθι καθώς ο Κατιάκος αρέσκεται να παίζει και μακριά από το καλάθι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook