Oι πρώτοι του ΟΦΗ σε όλες τις κατηγορίες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule σας παρουσιάζει τα “κατορθώματα” των παικτών του ΟΦΗ σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Πολλοί από τους παίκτες του ΟΦΗ κατέχουν τιμητικές θέσεις σε όλες της κατηγορίες του πρωταθλήματος της Α2. Χαρακτηριστικό είναι πως μερικοί από αυτούς παρόλο που έχουν περάσει αρκετό καιρό εκτός παρκέ λόγω των σοβαρών τραυματισμών συνεχίζουν να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στον πίνακα των διακριθέντων.

Ο Νταρέλ Λιούις είναι ο δωδέκατος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 396 πόντους.

Έκτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης. Ο σέντερ του ΟΦΗ έχει μαζέψει 175 “σκουπίδια” και σίγουρα αν δεν είχε τον τραυματισμό του θα μπορούσε να ήταν σε μία καλύτερη θέση. Μερικές θέσεις πιο κάτω είναι ο Δημήτρης Κατιάκος, ο οποίος έχει μαζέψει 145 ριμπάουντ, κάτι που τον φέρνει στην 19η θέση.

Ο Γιώργος Κερασοβίτης είναι 14ος στις ασσίστ έχοντας μοιράσει 85. Τέσσερις θέσεις πιο κάτω βρίσκεται ο Σάκης Παναγάκης, ο οποίος έχει “ταΐσει” τους συμπαίκτες του δίνοντας τους 74.

20ος στα κερδισμένα φάουλ είναι ο Τουτζιαράκης, τον οποίο βρίσκουμε να κατέχει άλλη  μία καλή θέση στα στατιστικά του πρωταθλήματος. Ο σέντερ του ΟΦΗ έχει κερδίσει 103 φάουλ. Δύο θέσεις πιο κάτω θα βρούμε τον Λιούις, ο οποίος έχει κερδίσει 101 φάουλ.

Ο Αμερικανός κατέχει ξεχωριστή θέση στα κλεψίματα καθώς βλέπει αφ΄υψηλού τους υπόλοιπους. Ο πλέι μέικερ του ΟΦΗ έχει 48 κλεψίματα πράγμα που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση. 15ος στα κλεψίματα είναι ο Ανδρέας Σιζόπουλος, ο οποίος έχει 31.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook