«Λύγισε» στην παράταση ο ΟΦΗ, έχασε στο Λαύριο με 91-89

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Λαύριο, ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην παράταση από την τοπική ομάδα με 91-89 στην παράταση ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν δόθηκε πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Παναγάκη!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλά στο 1ο δεκάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με 5 πόντους (23-28) ωστόσο το δεύτερο ήταν “εφιαλτικό” για τους παίκτες του Κρις Χουγκάζ που δέχτηκαν 28 πόντους με αποτέλεσμα το Λαύριο να προηγηθεί με 12 πόντους (53-41).

Στην συνέχεια ωστόσο, οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν μια επική ανατροπή και κατάφεραν να γυρίσουν “τούμπα” το παιχνίδι όπου πήραν και προβάδισμα με 55-56 ενώ στην συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο. Τελικά, 10 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα ο Καραδολάμης ευστόχησε σε 3ποντο ισοφαρίζοντας σε 78-78 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα 5λεπτο, ο ΟΦΗ επέλεξε άστοχες προσπάθειες με 3ποντα με αποτέλεσμα το Λαύριο να πάρει “αέρα” 5 πόντων (89-84) και στα 10 δευτερόλεπτα μείωσε σε 89-86 ωστόσο ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Παναγάκη δεν επέτρεψε στην ομάδα να διεκδικήσει την ήττα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 91-89.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook