Συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς Τουτζιαράκη και Κατσούλα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς τον τραυματία Σταύρο Τουτζιαράκη αλλά και τον νεαρό Κατσούλα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο.

Ένας επιστρέφει, ένας απουσιάζει για τον ΟΦΗ, καθώς μετά την επιστροφή του Σάκη Παναγάκη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Άργους και επέστρεψε στις προπονήσεις, ο νεαρός Παναγιώτης Κατσούλας, ένιωσε ενοχλήσεις σήμερα και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με το Λαύριο, μια ομάδα, που συγκατοικεί με τον ΟΦΗ στην βαθμολογία στους 37 βαθμούς. Το παιχνίδι προμηνύεται ντέρμπι και στον ΟΦΗ γνωρίσουν πως έχουν να αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα καθώς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα εντός έδρας.

Στην σημερινή προπόνηση ο Σταύρος Τουτζιαράκης έκανε τρέξιμο. Ο σέντερ του ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν εκτός από την αναμέτρηση με το Λαύριο θα χάσει και αυτή με την Δόξα Λευκάδας την επόμενη αγωνιστική και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Χουγκάζ μετά την διακοπή του Πάσχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook