«Κεραυνοί» Χουγκάζ κατά παικτών και στενοχώρια για Τουντζιαράκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα την “έκρηξη” του Κρις Χουγκαζ που έκανε λόγο για “κακή νοοτροπία” ενώ ανέφερε ως σημείο – κλειδί του αγώνα τον τραυματισμό του Σταύρου Τουντζιαράκη.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε πως: «Όπως υποστηρίζω και στηρίζω αυτά τα παιδιά, θα συνεχίσω να το κάνω. Είμαι πολύ απογοητευμένος και διακρίνω μια κακή νοοτροπία και σήμερα αυτό φάνηκε. Είμαστε ομάδα και πρέπει να τελειώσουμε σαν ομάδα το πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα θα παίξουν αυτοί που ενδιαφέρονται για το καλό του ΟΦΗ και τίποτα άλλο».

Όσον αφορά το παιχνίδι, υπογράμμισε ότι «αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι όμως ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Τουντζιαράκη που σημάδεψε όλη την ομάδα. Εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό, η ατυχία είναι μεγάλη γιατί εκτός από το ότι χάσαμε τον βασικό μας πλέι – μέικερ (Παναγάκη) για μεγάλο διάστημα ενδέχεται να χάσουμε και τον βασικό μας σέντερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εκτός ρυθμού, δεν μπορούσαμε να βρούμε αντίδοτο στους Βασιλόπουλο, Σκλάβο και ήρθε αυτή η ήττα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook