Άτυχος ο ΟΦΗ, «πλήρωσε» τον σοβαρό τραυματισμό του Τουντζιαράκη και ηττήθηκε με 82-71 από την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά στην Ζωφριά όμως “έχασε” τον Τουντζιαράκη στο 5′ και στην συνέχεια παραδόθηκε στην ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζοντας την ήττα με  82-71.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gentikoule ο 25χρονος σέντερ του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι, μόλις στο 5ο λεπτό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο μέρος του πρωταθλήματος καθώς έχει υποστεί κάταγμα στον ώμο.

Παρά την απουσία του Τουντζιαράκη, ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός και διατήρησε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (14-19, 24-29, 32-27) για να κλείσει το ημίχρονο 41-42 υπέρ των παικτών του Κρις Χουγκάζ.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδειχνε να μένει από δυνάμεις ενώ και η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη την απουσία του Τουντζιαράκη μετέφερε το καλάθι στην αντίπαλη ρακέτα όπου οι Σκλάβος αλλά και Βασιλόπουλος έκαναν “πάρτι”.

Έτσι, ήρθε η ήττα με  και ο ΟΦΗ πλέον αποχαιρετά κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Πρώτος σκόρερ για τον ΟΦΗ ήταν ο Σάκης Παναγάκης που πέτυχε 18 πόντους και τον ακολούθησε με 14 ο Κατιάκος ενώ για την ΑΕΚ πέτυχε 27 πόντους ο Φώτης Βασιλόπουλος.

10λεπτα: 24-26, 41-42, 64-53, 82-71

Μπείτε στο LIVE Center του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook