“Πάνοπλος” κόντρα στην ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Πάνοπλος” και με στόχο να πάρει την ρεβάνς για την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου από την ΑΕΚ στο ΒΑΚ πάει στην Αθήνα ο ΟΦΗ, ο οποίος το Σάββατο (15:00 live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) στο κλειστό της Ζωφριάς αντιμετωπίζει την Ένωση.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση “ασφαλείας” από την επικίνδυνη ζώνη και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την πρωτεύουσα.

Η νίκη επί του Πιερικού έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ, με την ομάδα να ολοκληρώνει την προετοιμασία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς η  εβδομάδα κύλησε χωρίς προβλήματα και με τον Κρις Χουγκάζ να έχει στις προπονήσεις όλους τους παίκτες του.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν πως η ήττα της Ένωσης από το Παγκράτι και η αλλαγή προπονητή δεν είναι και ότι καλύτερο, καθώς οι παίκτες των “κιτρινόμαυρων” θα θέλουν να αποδείξουν στο νέο προπονητή πως αξίζουν της εμπιστοσύνης του. Ο Κρις Χουγκάζ προετοιμάζει τους παίκτες του για ένα δυνατό παιχνίδι με τον ΟΦΗ να ψάχνει το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα σε εκτός έδρας ντέρμπι.

Οι αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 18:30. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook