Θεσμικός επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ ο Ερ. ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Συνεπώς ο Γιάννης Δανδάλης, από τον θεσμικό του ρόλο, εκείνο, του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι έτσι και αλλιώς πρόεδρος, χορηγός και υποστηρικτής όλων των τμημάτων. Το ίδιο και στο μπάσκετ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο.

Από τον Ερ. ΟΦΗ διευκρινίζεται οτι ενώ εμφανίζεται ως Πρόεδρος (και) του μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης, η αλήθεια είναι οτι:

Η φετινή επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, τα πρόσωπα δηλαδή που ανέλαβαν να τρέξουν την ομάδα, δεν θα έχει τον χαρακτήρα προηγούμενων ετών. Δεν θα υπάρχει πρόεδρος δηλαδή, ουσιαστικά.

Θα είναι κάποια μέλη, τα οποία ανέλαβαν να τρέξουν την ομάδα, θα δίνουν λόγο στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως αυτονόητα πρέπει να γίνεται σε κάθε επιτροπή του ερασιτεχνικού σωματείου (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΑ είναι κάτι διαφορετικό), από τη στιγμή, που δεν υπάρχει κεντρικός χρηματοδότης.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θα είναι λοιπόν ο θεσμικός επικεφαλής, της προσπάθειας αυτής. Όπως είναι και πρέπει να είναι και σε προσπάθειες άλλων τμημάτων.

Όσο, για τον Γιάννη Δανδάλη, από τον θεσμικό του ρόλο, εκείνο, του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι έτσι και αλλιώς πρόεδρος, χορηγός και υποστηρικτής όλων των τμημάτων.

Το ίδιο και στο μπάσκετ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook