Σιζόπουλος: “Πόλεμος το… παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “superbasket” στάθηκε στην σημασία του αγώνα του ΟΦΗ με τον Ερμή Λαγκαδά αλλά και για τον στόχο που… άλλαξε στην πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του ΟΦΗ

Πώς θα χαρακτήριζες τη νίκη επί του Παγκρατίου;

“Ήταν πολύ σπουδαία νίκη, ήρθαμε εδώ για να κλειδώσουμε στην ουσία την υπόθεση παραμονή. Με τη νίκη αυτή φτάσαμε τις τρείς σερί νίκες απέναντι σε ομάδες που είναι από κάτω μας και μας κυνηγάνε. Τώρα πλέον στόχος μας είναι να κοιτάμε ένα-ένα τα επόμενα δέκα παιχνίδια για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Περιμένατε να σας δυσκολέψει τόσο πολύ η ομάδα του Παγκρατίου;

“Ναι, το περιμέναμε. Γιατί αυτό ήταν ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει στην κατηγορία και γνωρίζαμε ότι θα έπαιζε δυνατά. Περιμέναμε τέτοιο παιχνίδι και τέτοια ατμόσφαιρα, όπως και όταν προηγηθήκαμε μέχρι και 14 πόντους περιμέναμε ότι θα αντιδράσει το Παγκρατί. Ωστόσο, ήμασταν έτοιμοι και  το αντιμετωπίσαμε σωστά και κερδίσαμε”.

Πιστεύεις αν εσύ και οι συμπαίκτες σου δεν είχατε τόση ευστοχία στα τρίποντα (11/23, 47%)  ότι ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό;

“Τα τρίποντα πάντα βοηθάνε. Δεν μπορώ να πω αν ήμασταν άτυχοι πώς θα είχε τελειώσει το παιχνίδι, αλλά θα βρίσκαμε κάποιο άλλο τρόπο επίθεσης .Από την στιγμή που μας έβγαιναν τα τρίποντα, παίξαμε έτσι και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε”.

Για άλλη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε μέχρι και 14 πόντους μπροστά, στο τέλος κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι.

“Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι από τα πιο δυνατά. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι ήσυχη είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας. Όλες οι ομάδες  παλεύουν πολύ, και καμιά φορά ακόμα και η διαφορά των 14 πόντων μπορεί να είναι μικρή”.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών  και οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες να είναι μικρές. Πιστεύεις πως ο ΟΦΗ έχει ακόμα ελπίδες για την Α1;

“Επειδή είχαμε την άνοδο από την αρχή της χρονιάς ως στόχο μας, αυτό μας έβγαλε από τον δρόμο μας. Δεν θέλω να πω πάλι τα ίδια. Πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και ό,τι βγει στο τέλος”.

Επόμενο μάτς εκτός έδρας με τον Ερμή Λαγκαδά,τι σημαίνει αυτός για εσάς;

“Αυτό για εμάς σημαίνει… πόλεμο. Δηλαδή πρέπει να πάμε σε κάθε έδρα και να παλέψουμε κάθε ματς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook