Στο 4o “FUNNYBALL Basketball Tournament” οι ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τέταρτη χρονιά διοργανώνεται το FUNNYBALL basketball tournament.

Με αρωγούς της προσπάθειας την ΕΚΑΣΚ και τις ακαδημίες μπάσκετ του Ο.Φ.Η και του ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

“Το τουρνουά Funny Ball είναι μια προσπάθεια να μπουν στο υπέροχο άθλημα της καλαθοσφαίρισης οι νέοι αθλητές αλλά και οι γονείς τους. 

Φιλοσοφία μας είναι αυτό να γίνει με έναν όμορφο χρωματιστό τρόπο με χαμηλό ανταγωνισμό και πολύ παιχνίδι. Είναι στην ουσία η πρώτη ή μια από τις πρώτες οργανωμένες διοργανώσεις εισαγωγής στο άθλημα. Όλοι όσοι συμμετέχουν (προπονητές, αθλητές, διαιτητές και σωματεία ) καλούνται να εναρμονιστούν με το παραπάνω μοτίβο πάντα προς όφελος των παιδιών και του αθλήματος. 

Θα διεξαχθεί λοιπόν και φέτος από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τις 17 Απριλίου το FunnyBall4 

Τα παιχνίδια θα γίνονται πρωινά Κυριακών (Από 09:30 έως 12:00 περίπου) στο κλειστό γήπεδο του Β.Α.Κ και στο κλειστό γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη “. 

Θα συμμετέχουν περίπου 210 αθλητές και αθλήτριες των σωματείων: Ο.Φ.Η , ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΑΣΚΗΣΗ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ΔΕΙΛΙΝΟ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 

Ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης προσέφεραν οι χορηγοί μας : 

· ΗΚ ΑΕΒΕ 

· COSMOS SPORT 

· S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ 

· K.Τec 

· VisionPack 

· Fresh Snack 

Να σημειωθεί ότι για άλλη μια χρονιά όλοι οι συμμετέχοντες θα δείξουν τον σωστό δρόμο της στήριξης και της αλληλεγγύης βοηθώντας έμπρακτα τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου 

Όποιος αγαπά το μπάσκετ ή/και θέλει να φέρει το παιδί του να δει τις ομάδες να διασκεδάζουν στα παρκέ είναι ευπρόσδεκτος”.

Η αφίσα του τουρνουά:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook