“Πάνοπλος” και με στόχο τη νίκη στο Πέραμα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς προβλήματα και με πίστη για επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις ανεπιτυχής προσπάθειες αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ για το Πέραμα όπου το Σαββατο (live 17:00 Gentikoule και Athletic Radio 104,2) θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή. 

Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τον ΟΦΗ καθώς τα περιθώρια στενεύουν έπειτα και από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και ισοβαθμεί με τον Ερμή Περάματος και μια νίκη βάζει τον ΟΦΗ πάνω από της ομάδα του Περάματος ενώ μια ενδεχόμενη ήττα φέρνει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό και φέρνει τον ΟΦΗ σε δυσχερή θέση.

Ο Σιζόπουλος ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Τετάρτης με το Ηράκλειο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή αναμέτρηση.

Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ θέλει το διπλό για να επουλώσει τις πληγές της μετά τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Α2  και τις παρενέργειες που προκάλεσε κυρίως η προηγούμενη από τους Ικαρους Σερρών με την απομάκρυνση των Μπάρδα και Σκαμνάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook