Mπάρδας: “Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της διοίκησης και του προπονητή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αλέξης Μπάρδας μίλησε στο Gentikoule για την απομάκρυνση του από τον ΟΦΗ και δήλωσε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ενώ τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τους οπαδούς της ομάδας. 

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον πρώην πλέον παίκτη και αρχηγό της ομάδας του ΟΦΗ και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για την απομάκρυνση του από την ομάδα. Ο 32χρονος γκαρντ, λιγομίλητος αν και αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος αρκέστηκε στο να μας πει:

“Αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμουν στην ομάδα είναι να σέβομαι τις αποφάσεις της διοίκησης και του προπονητή. Είχα μια συνάντηση χθες με την διοίκηση και μου ειπώθηκε πως δεν υπολογίζομαι από την ομάδα. Έτσι λύσαμε την συνεργασία μας με τον ΟΦΗ. Η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή”

Ερωτηθείς για το αν αυτή η απόφαση του αφήνει μία πίκρα μετά την πολυετή του προσφορά στην ομάδα, μας είπε:

“Σίγουρα μετά από 6 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, όταν φεύγεις σου μένει μια πικρία, αλλά δεν είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Σου ξαναλέω και δεν θέλω να παρεξηγηθώ πως σέβομαι την απόφαση της διοίκησης και του προπονητή”

Τέλος ο Αλέξης Μπάρδας μέσω του Gentikoule αποχαιρέτησε και τους φίλους της ομάδας τονίζοντας…

“Θα τους θυμάμαι για πάντα. Τους ευχαριστώ για την αναγνώριση προς το πρόσωπο μου και για όσα περάσαμε μαζί. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook