Στηρίζει το σημαντικό κοινωνικό έργο των “Backpack Brothers” ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ υποδέχθηκε σε προπόνησή της τον Σαράντη και τον Βαγγέλη Σιμάκη, που έχουν κάνει τον εθελοντισμό τρόπο ζωής τους, πραγματοποιώντας διαρκώς σημαντικές δράσεις με σκοπό να βοηθήσουν κόσμο που το έχει ανάγκη.

Το τμήμα μπάσκετ της ομάδας στηρίζει τα δύο αδέρφια, εξηγώντας τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε τους “Backpack Brothers” στη δράση τους, ενώ παράλληλα δώρισε αθλητικό ρουχισμό για τα παιδιά του Κονγκό.

Διαβάστε την ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε στο κλειστό του ΒΑΚ τους “Backpack Brothers” και συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια Σαράντη και Βαγγέλη Σιμάκης λίγο πριν το επόμενο τους ταξίδι στην Αφρική.

Οι Backpack Brothers έχουν καταφέρει να κάνουν τον εθελοντισμό «τρόπο ζωής» καθώς συμμετέχουν ενεργά και διοργανώνουν συνεχώς δράσεις εθελοντισμού, πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κάθε περιόδου.

Οι Bacpack Brothers ετοιμάζονται για το νέο τους ταξίδι στην Τανζανία στο χωριό Gongo στην δράση του Wheeling2help ως leaders σε ένα ξεχωριστό γκρουπ ανθρώπων με αγάπη και πάθος για την προστασία της φύσης, την εκπαίδευση και την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας και λίγο πριν φύγουν ήρθαν στο ΒΑΚ για να μας μιλήσουν για την δράση τους εκεί.

Σύσσωμο όλο το μπασκετικό τμήμα του ΟΦΗ στηρίζει έμπρακτα την δράση των Bacpack Brothers και για το λόγο αυτό δωρίστηκε αθλητικός ρουχισμός που θα ταξιδέψει μαζί με τα αδέρφια Σιμάκη αλλά και τους υπόλοιπους εθελοντές στο Κογκό για τα παιδιά με την υπόσχεση στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες κοινές δράσεις.

H oμάδα των Bacpack Brothers έχουν καταφέρει να καλύψουν 5 υποτροφίες από τις οποίες οι 3 από την ίδια την ομάδα και οι 2 από εθελοντές του γκρουπ.

Για όποιον θα ήθελε να στηρίξει την δράση της ομάδας μπορεί μέσα από το παρακάτω λινκ: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Backpackbrothers-in-Tanzania

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook