Ήττα στην παράταση για τον ΟΦΗ που μπαίνει σε περιπέτειες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο ίδιο έργο θεατές… Ο ΟΦΗ αν και κρατούσε το παιχνίδι στα χέρια του, με άμυνα με τα μάτια στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας έδωσε την ευκαιρία στους Ίκαρους Σερρών να στείλουν τον αγώνα στην παράταση και εκεί να πάρουν το παιχνίδι με 83-85.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ γνώρισε έτσι την τρίτη του σερί ήττα μετά από αυτές με Απόλλων Πατρών και Πανελευσινιακό, αυτήν την φορά από τους Ικαρους Σερρών στο ΒΑΚ και πλέον πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες.

Οι παίκτες του Χουγκάζ είχαν το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως το κακό τρίτο δεκάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν.

Στην τελευταία περιοδο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να γυρίσει το παιχνίδι και 10 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα να προηγηθεί με 77-75. Στα τελευταία δεύτερα όμως η άμυνα του ΟΦΗ δεν βγήκε στο παρκέ μετά το ταιμ-άουτ και η ομάδα των Σερρών κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.  Εκεί ο ΟΦΗ αν και ξεκίνησε καλά δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Οι παίκτες του Χουγκάζ ισοφάρισαν σε 83-83 στα τελευταία 20”  και προτίμησαν να κάνουν φάουλ για να έχουν την τελευταία επίθεση στα χέρια τους. Ο Μούρτος ήταν εύστοχος στις βολές και έκανε το 83-85, ο ΟΦΗ στην τελευταία επίθεση δεν πέτυχε καλάθι, έμεινε στο να ζηταει φάουλ και μοιραία γνώρισε την ήττα που τον βάζει σε περιπέτειες.

Το Live του αγώνα 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook