Καραδολάμης: “Πρέπει να πάμε με καρδιά και ψυχή και να πάρουμε τη νίκη στην Ελευσίνα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αποτελεί έναν από τους πολλούς άτυχους της χρονιάς καθώς ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για κάτι περισσότερο από 3,5 μήνες καθώς είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι κυπέλλου με τους Ίκαρους Σερρών και έχασε σχεδόν ολόκληρο τον πρώτο γύρο καθώς επέστρεψε στα παιχνίδια της ομάδες μόλις προ λίγων ημερών στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Πατρών. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καραδολάμη ο οποίος μετά από μακράν διάστημα αποχής επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο πάουερ φόργουορντ του ΟΦΗ μίλησε στο Gentikoule για την επιστροφή του στα παρκέ, για το πως ήταν να μένει μακρυά από το παρκέ τόσο καιρό, τις “αυτοκτονίες” του ΟΦΗ και πολλά άλλα και οι αναφορές του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση έπειτα από  3,5 μήνες…

Ανυπομονούσα πολύ και την περίμενα καιρό αυτή την στιγμή. Έκανα την αποθετήρια που έπρεπε και τώρα είμαι εντελώς καλά. Μετά από τόσο καιρό θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν καλύτερος.

Για το πώς πέρασε όλο αυτό το διάστημα μακριά από το παρκέ…

Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Ήθελε πολύ υπομονή. Περίμενα πως και πώς να επιστρεψω. Μετά από τόσο καιρό αποχής μπαίνω ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μένα.

Για την μέχρι στιγμής πορείας του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα…

Το σημαντικό είναι πως τώρα η ομάδα είναι πλήρης έπειτα από πάρα πολύ καιρό .Είχαμε κάποιες ατυχίες και τραυματισμών και αποτελεσμάτων καθώς δεν ήρθαν  τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά πιστεύω τώρα που είμαστε όλοι μαζί θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει καθώς δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις.

Για την «αυτοκτονία» στην Πάτρα…

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες. Πήγαμε διαβασμένοι και ξέραμε πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ήμασταν απρόσεκτοι στο τέλος και χάσαμε. Ήταν ένα δικό μας παιχνίδι το οποίο χάσαμε και αυτό σε πονάει. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν χάθηκε τίποτα μετά από αυτό το ματς,. Ηταν μια ήττα εκτός εδρας και θα πάμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να πάμε καλύτερα στην συνέχεια.

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει χάσει πολλά παιχνίδια μέσα από τα χέρια του τη φετινή σεζόν…

Δυστυχώς  συμβαίνουν αυτά. Σε κάποια παιχνίδια το οποία όπως λες χάσαμε μέσα από τα χέρια μας και αναφέρομαι κυρίως για τα εκτός έδρας, λόγω του τραυματισμού μου δεν είχα πάει και δεν μπορώ να έχω εικόνα. Η αλήθεια είναι πως είμαστε καλύτερη ομάδα από κάποιες άλλες και έχουμε κάνει «τζάμπα» ήττες.  Παρά τις εκτός έδρας ήττες, προσωπικά πιστεύω πως αν παίρναμε τα δύο εντός παιχνίδια τα οποία και χάσαμε, θα ήμασταν μια χαρά τώρα.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελευσίνα είναι μια τελευταία ευκαιρία για τον ΟΦΗ να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου…

Για μένα δεν είναι τελευταία ευκαιρία. Πρέπει να πάμε με καρδιά και ψυχή και να πάρουμε τη νίκη στην Ελευσίνα. Αν χάσουμε ξεφεύγουν αρκετά οι άλλοι αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα για να πεις πως τέλειωσε κάτι.

Για το γεγονός πως κάποιοι λένε πως η ομάδα έχει φτιαχνεί για την παραμονή και για τίποτα παραπάνω…

Δεν πιστεύω πως η ομάδα θα φτάσει σε αυτό το σημείο και ότι θα κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο πέφτουν 5 ομάδες όμως δεν θεωρώ πως θα κινδυνεύσουμε.

Για τον Κρις Χουγκάζ…

Είναι καλός προπονητής. Μας βοηθάει και ατομικά και ομαδικά και τώρα που είμαστε όλη μαζί στις προπονήσεις πιστεύω πως θα φανεί η δουλειά του. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δουλέψει πολύ καιρό μαζί του καθώς ουσιαστικό κάνω 2 εβδομάδες προπόνηση μαζί του μετά τον τραυματισμό μου, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι πως φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στην δουλειά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook