Συνεχίζουν μαζί ΟΦΗ και Zaro’s

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανανεώθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία Zaro’s, για ακόμα μία χρονιά. Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο εργοστάσιο της εταιρίας και παρέδωσαν μια υπογεγραμμένη φανέλα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασία της με την εταιρία Zaro’s, για την αγωνιστική σεζόν 2021-22. Νιώθουμε περήφανοι που μια εταιρία όπως η “Zaro’s” αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Το Φεβρουάριο του 2017, το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Η πηγή αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων σε μια μεγάλη λεκάνη τροφοδοσίας. Από βάθος 180μ. μέσω σωληνώσεων τρίτης γενιάς, το νερό καταλήγει με φυσική ροή στο εργοστάσιο της ZARO’S.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας αυτής βρέθηκαν στο εργοστάσιο της ZARO’S παίκτες της ομάδας μας (Ν. Μποχωρίδης ,Γ.Λιανός , Φ.Καμπάκας) με την συνοδεία του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του ΟΦΗ, Ηρακλή Σφακιανακη, όπου παρέδωσαν μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα στους κυρίους: Χριστόφορο Παπαδημητράκη (Γενικού Διευθυντή) & Γιώργο Αντωνογιωργάκη (υπεύθυνος πωλήσεων)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook