Συνεχίζει με τον Ράλλη ο ΟΦΗ – γίνεται ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του τμήματος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φουλάρει τις μηχανές του για τη νέα χρονιά, συνεχίζει με τον Βασίλη Ράλλη στο τιμόνι του με την ίδια φιλοσοφία που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και αποδείχθηκε πετυχημένη.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην ακουγόταν τίποτα για το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ όμως την ίδια ώρα τα μέλη της Επιτροπής είχαν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά μετά από 2 σεζόν που κόπηκαν στην μέση λόγω του κορονοϊού. Ο ΟΦΗ συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχοντας στην άκρη του πάγκου τον άνθρωπο που ανέλαβε το τιμόνι του στις 22 Νοεμβρίου του 2017 και έκτοτε παραμένει ακλόνητος όντας ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του τμήματος.

Ο Βασίλης Ράλλης θα παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα να διατηρεί το ίδιο σκεπτικό, ανάλογο με εκείνο των προηγούμενων χρόνων, έχοντας στόχο να διατηρήσει τον βασικό κορμό και παράλληλα να στηρίξει παιδιά των τμημάτων υποδομής αλλά και της πόλης του Ηρακλείου. Σκοπός και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, όπως συνέβη και τα δύο προηγούμενα χρόνια όπου παρότι το πρωτάθλημα σταμάτησε, ο ΟΦΗ ήταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παίζοντας κατά γενική ομολογία πολύ καλό μπάσκετ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook