ΟΦΗ ο αυτόχειρας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κέρδιζε με 4 πόντους 15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη όμως κατάφερε να χάσει ένα ακόμα παιχνίδι καθώς γνώρισε την ήττα με 100-94 στην παράταση.

Ο ΟΦΗ κρατούσε τη νίκη, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, αλλά έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να το στείλουν στην παράταση με απίστευτα λάθη απο τους παίκτες του Κρίς Χουγκάζ στο φινάλε! Ο εκ των καλύτερων από πλευράς ΟΦΗ Αλέξης Μπάρδας στην τελευταία επίθεση έδωσε ασίστ στον Δανιήλ ο οποίος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στην τελευταία ο Λιούις αστόχησε, η μπάλα με καραμπόλα κατέληξε στον Κρόλο, ο οποίος ευστόχησε από την σέντρα όμως το σουτ του ήταν εκπρόθεσμο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση. Αυτό δεν άρεσε σε μερίδα της εξέδρας και ένα κέρμα βρήκε τον διαιτητή με αποτέλεσμα το διαιτητικό τρίο να διατάξει την εκκένωση του γηπέδου. Kάπου εκεί το κλίμα χάλασε και αρκετοί ξέφυγαν με αποτέλεσμα φίλαθλοι και κόσμος να γίνονται ένα και να έχουμε σκηνές απείρου κάλους με τους διαιτητές να βρίσκονται στα αποδυτήρια.

Μετά την ημίωρη διακοπή το παιχνίδι συνεχίστηκε όμως ο ΟΦΗ απουσίασε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με 94-87, 1 και 42΄΄ πριν το τέλος. Ο ΟΦΗ κατάφερε με ένα τρίποντο του Σιζόπουλου και ένα καλάθι από τον Παπανικολου να μειώσει σε 94-92, 26 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Κυλώντας μόλις 1,5 δευτερόλεπτο ο ΟΦΗ έστειλε τον Αργυρόπουλο στις βολές ο οποίος έκανε το 96-92. 24,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Παπανικολάου έκανε λάθος και κάπου εκεί τελείωσαν όλα με το τελικό 100-94 να δίνει μια μεγάλη νίκη για τον Απόλλων και να βρίσκει τον ΟΦΗ για ένα ακόμα παιχνίδι να χάνει ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-22, 45-39, 65-64, 85-85, 100-94
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Πέτροβιτς 19 (1), Αργυρόπουλος 34, Π. Καπερώνης 2, Βίριγιεβιτς 2, Πετρόπουλος 6 (2), Λιανός 2, Δανιήλ 10 (2), Ζαφείρης, Σταμόπουλος 2, Λυμπέρης 3 (1), Κρόλο 16.
ΟΦΗ (Χουγκάζ): Τσερκιτζόγλου, Μπάρδας 21 (2), Λιούις 6, Παπανικολάου 14, Σιζόπουλος 20(3) , Καραδολάμης, Κερασοβίτης 4, Τουτζιαράκης 21, Κατιάκος 8.

Το live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook