Παναγάκης: “Έτοιμος να παίξω εφόσον μου ζητηθεί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σάκης Παναγάκης μιλώντας στην εφημερίδα “Πατρίς” δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών εφόσον του ζητηθεί.

 «Πάω καλά στις προπονήσεις κι αν χρειαστεί μπορώ να παίξω στην Πάτρα. Από τη στιγμή, που δεν έχω πρόβλημα στις επαφές, νομίζω ότι έστω και για λίγο είμαι σε θέση να προσφέρω αν μου το ζητήσει ο προπονητής» τόνισε ο πλέι μέικερ του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Παναγάκης στην εφημερίδα “Πατρίς”

Για την αποθεραπεία του: «Το καλό ήταν ότι το χέρι μου δεν είχε ατροφήσει μετά την επέμβαση και διατήρησε το εύρος της κίνησής του. Συνεπώς, δεν χρειάστηκε επιπλέον χρόνο για να επανέλθει, όπως υπολόγιζαν οι γιατροί. Είναι και η κράση του αθλητή που παίζει ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για την επιστροφή του: «Χαίρομαι που γυρίζω σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για την ομάδα. Μας περιμένουν τρία δύσκολα και κρίσιμα ματς που θα καθορίσουν προς τα πού θα πάμε στη συνέχεια. Σε κανένα από αυτά δεν θα είμαστε φαβορί, ωστόσο αυτό μας εξυπηρετεί. Όταν λειτουργείς ως αουτσάιντερ, μπορείς πιο εύκολα να κάνεις ζημιές. Είμαστε ενωμένοι και σε καλή κατάσταση, στοιχεία που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook