Νίκη δια χειρός Σιζόπουλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με καλάθι σε νεκρό χρόνο ο Ανδρέας Σιζόπουλος έδωσε μια σπουδαία νίκη στον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 64-62 του Αρκαδικού.

Καλό ξεκίνημα, κακό φινάλε στην πρώτη περίδο

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι  με λύσεις στην επίθεση και κρατώντας μακριά από το καλάθι τους φιλοξενούμενους  για 2 και 45΄΄ προηγήθηκαν με 7-0 αναγκάζοντας τον τεχνικό του αρκαδικού να καλέσει ταιμ άουτ. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στην συνέχεια και κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά. Ο Αρκαδικός μείωσε σε 8-5 ωστόσο ο ΟΦΗ με λύσεις στην επίθεση προηγήθηκε με 15-10, 3 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Η ομάδα της Αρκαδίας με ένα σερί 8-0 πήρε το προβάδισμα με 15-18, το οποίο κράτησε και ως το το τέλος του δεκαλέπτου, το οποίο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 19-21.

Μείωσε στο τέλος

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την δεύτερη περίοδο, έλεγχαν το παιχνίδι  και με το πέρασμα του χρόνου ολοένα και αύξαναν την διαφορά η οποία έφτασε ακόμα και στους 9 πόντους 23-32, 3 και 30΄΄ πριν το ημίχρονο. Με τον Λιούις να δίνει το έναυσμα της αντεπίθεσης και με ένα επιμέρους σκορ 9-3 ο ΟΦΗ μείωσε σε 32-35, είκοσι δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες πάρουν την άδουσα για τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το σκορ δεν αλλαξε και ο Αρκαδικός πήγε με το +3 στο ημίχρονο

Πολυβόλο στο φινάλε

Οι φιλοξενούμενοι συνάχισαν να κρατούν μια βραχεία κεφαλή μέχρι τα μισά του δεκαλέπτο, όπου από εκεί και πέρα η ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι να έρθει ένα ξέσπασμα από τον ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό που του έδωσε ένα «αέρα» 7 πόντων. Ο ΟΦΗ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα 4΄και 13΄΄πριν το τέλος του δεκαλέπτου και προηγήθηκε με 42-41. Η ομάδα της Τρίπολης ανέκτησε το προβάδισμα και προηγήθηκε με 43-45, όμως ένα σερί 9-0 από τον ΟΦΗ, έδωσε το προβάδισμα με 52-45 με το τέλος του δεκαλέπτου.

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς

Ο Αρκαδικός καταφερε να εξανεμίσει γρήγορα την διαφορά και 6΄και 40΄΄ πριν το τέλος του δεκαλέπτου με ένα σερί 2-9 ισοφάρισε σε 54-54. Ένα 5-0 από τον ΟΦΗ έφερε τους ασπρόμαυρους στο +5 (59-54) 3΄και 40΄΄ πριν το τέλος. Ο Αρκαδικός μείωσε γρήγορα σε απόσταση βολής, 59-57 2 πριν το τέλος. Το καλάθι του Τουτζιαράκη έφερε τον ΟΦΗ στο +3, 61-58 1 και 30 πριν το τέλος. 1/2 βολές από τον Παπανικολάου και το καλάθι και φάουλ του Γκιζόγιαννη έφεραν το παιχνίδι στο 62-61. Ο ΟΦΗ 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έκανε φάουλ στον Γκιζόγιαννη. Ο παίκτης του Αρκαδικού ευστόχησε σε μια από τις 2 βολές και έκανε το 62-62. Στην τελευταία επίθεση ο Σιζόπουλος ευστόχησε και έδωσε μια σπουδαια νίκη στον ΟΦΗ

Το LIVE του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook