Υπερηφάνεια στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ για την Δρακωνάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ευχήθηκε στην Έλενα Δρακωνάκη, η οποία  τοποθετήθηκε στην θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR).

Η Έλενα Δρακωνάκη, μέλος του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΟΦη, τοποθετήθηκε στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR), γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια την οικογένεια του ΟΦΗ. Ανακοίνωση για να τη συγχαρεί εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, που της ευχήθηκε το καλύτερο στη νέα αρχή της.

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει:

«Μεγάλη χαρά για την οικογένεια του ΟΦΗ όσο και για την ελληνική επιστημονική κοινότητα αποτελεί η τοποθέτηση της Έλενας Δρακωνάκη – Δετοράκη, η οποία ανήκει στο ιατρικό τιμ της ομάδας μας και είναι δίπλα μας πολλά χρόνια τώρα, για την τοποθέτηση της ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της ESSR. Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή επιστημονική εταιρεία με αντικείμενο την Απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος, δηλαδή τη χρήση σύγχρονων απεικονιστικών τεχνικών για τη διάγνωση και θεραπεία Μυοσκελετικών παθήσεων, Αθλητικών και Ορθοπεδικών Κακώσεων.

Ελενα ευχόμαστε το καλύτερο στη νέα αρχή της σταδιοδρομίας σου!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook