Καραδολάμης: «Ανυπομονώ να προσφέρω»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από τρεις μήνες, ο Δημήτρης Καραδολάμης επιστρέφει στην δράση καθώς τέθηκε στην διάθεση του Κρις Χουγκάζ για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό δίνοντας την δυνατότητα στον τεχνικό του ΟΦΗ να έχει ένα “όπλο” ακόμα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο 24χρονος φόργουορντ – η απουσία του οποίου φάνηκε αρκετά στο φετινό πρωτάθλημα – αναμένεται  να κάνει ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης και με δηλώσεις του στην “Πατρίδα” δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να φορέσει ξανά τα “ασπρόμαυρα”.

«Έχω να παίξω από τον Σεπτέμβριο και το παιχνίδι κυπέλλου με τις Σέρρες. Ανυπομονώ για την επιστροφή μου στην ομάδα καθώς όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Επιτέλους θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω» ήταν τα λόγια του «Μήτσου» που αναφερόμενος στην αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο για παιχνίδι και για λόγους ψυχολογίας μετά την ήττα στην Κηφισιά. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να βελτιώσουμε την θέση μας αλλά και για να κρατήσουμε κοντά μας τον κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook