Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΟΦΗ καθώς ο Κρις Χουγκάζ λόγω των πολλών απουσιών δεν μπορεί να κάνει ούτε προπονητικό διπλό!

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας με αρκετά προβλήματα καθώς εκεί που κλείνει μία πληγή για την ομάδα ανοίγει μία άλλη. Ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου φαίνεται να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Το θετικό για τον Κρις Χουγκάζ είναι πως είδε στην προπόνηση της Τετάρτης μετά από καιρό να προπονείται ο Νίκος Ορφανός, ωστόσο την ευχάριστη αυτή είδηση επισκίασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Σκαμνάκης και Σιζόπουλος.

Ο πρώτος ακολούθησε ένα μέρος της χθεσινής προπόνησεις καθώς αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ανδρέα Σιζόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση καθώς ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι δεν του επέτρεψε να βγάλει όλο το μέρος της χθεσινής προπόνησης.

Ο Σιζόπουλος δεν θα προπονηθεί ούτε σήμερα για να προφυλαχθεί και θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον ΟΦΗ με τον Κρις Χουγκάζ να βλέπει λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του ΟΦΗ για το 2012 το ρόστερ του ολοένα και να λιγοστεύει και να περιμένει να αλλάξει κάτι στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook