Συγκέντρωση εν οψει του “Γολγοθά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αγωνιστική συγκέντρωση προκειμένου ο ΟΦΗ να αντεπεξέλθει στον αγωνιστικό Γολγοθά που έχει να αντιμετωπίσει τον Ιανουάριο ζητάει ο Κρις Χουγκάζ

Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ κρίσιμος μήνας για τον ΟΦΗ και πιθανώς ο μήνας που θα κρίνει πολλά για τον ΟΦΗ όσο αφορά τους στόχους της ομάδας καθώς οι “ασπρόμαυροι” έχουν σπουδαία παιχνίδια τα περισσότερα τα οποία εξ αυτών είναι με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο.

Πριν όμως τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν προέχει το παιχνίδι στην Κηφισιά με την Αθηναϊκή ομάδα να είναι ιδιαίτερα αξιόμαχη τουλάχιστον όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια καθώς στην Κηφισιά έχουν στραβοπατήσει ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Το ίδιο φυδικά δεν θέλει να πάθει και ο ΟΦΗ ο οποίος έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι του Σαββατου.

Ο Κρις Χουγκάζ ζητάει συγκέντρωση από τους παίκτες του ώστε η ομάδα να πάει απολύτως έτοιμη στο παιχνίδι του Σαββατου και να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά. Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καραδολάμη και Παναγάκη, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται για την συμμετοχή του Ορφανού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook