Μπέρδεψαν τον ΟΦΗ με τον ΟΦ Ηρακλείου Αττικής και ανακοίνωση του Ερασιτέχνη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δημοσίευμα, νωρίτερα, ενέπλεκε το όνομα του ΟΦΗ σε προσφυγή κατά των εκλογών της ΕΟΚ με τον Ερασιτέχνη να εκδίδει ανακοίνωση τονίζοντας πως πρόκειται από τα πρώτα σωματεία στην χώρα που έχει εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος του ονόματος του ΟΦΗ μόνο που δεν εξηγεί πως πρόκειται για τον ΟΦ Ηρακλείου Αττικής που δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, επειδή είχαν αποκλειστεί απο τις εκλογές τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ, λόγω του ηλεκτρονικού  Μητρώου  της Γ.Γ.Α.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ήδη στείλει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Το σωματείο που αναφέρεται με τα ίδια αρχικά, με το σύλλογο μας, μεταξύ των 21 σωματείων που έκαναν προσφυγή, δεν έχει καμία σχέση με εμάς και αυτό θα θέλαμε να το επισημάνουμε, για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook