“Φορτσάρουν” από Δευτέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους προπόνηση για το 2011 θα πραγματοποιήσουν οι  παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θα επιστρέφουν στο παρκέ την Δευτέρα καθώς ο Κρις Χουγκάζ τους έχει δώσει ρεπό την πρωτοχρονιά.

Στα φιλικά της Πέμπτης και της Παρασκευής ο Κρις Χουγκάζ είχε την ευκαιρία να δει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες του οι οποίοι έδειξαν σε καλοί κατάσταση. Οι πολλοί απόντες των τελευταίων ημερών είναι κάτι που προβληματίζει μέχρι στιγμής, ωστόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να μετρήσει κάποιες επιστροφές καθώς ο Λιούις επέστρεψε χθες το βράδυ από τις ΗΠΑ και θα δώσει κανονικά το παρόν στην σημερινή προπόνηση, ενώ από την Δευτέρα σε “φουλ” ρυθμούς αναμένεται να μπουν ο τραυματίας Τσερκιτσόγλου και ο Μπαλάφας, ο οποίος πήρε λίγο χρόνο με  στα φιλικά.

Νοκ άουτ για το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι ο Παναγάκης και όπως όλα δείχνουν και ο Καραδολάμης, ο οποίος φαίνεται να μη προλαβαίνει το παιχνίδι της Αθήνας. Αγώνας δρόμο θα γίνει για  την συμμετοχή του Ορφανού, ο οποίος συνεχίζει και ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που “κληρονόμησε” στο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook