Ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει Κηφισιάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες του ΟΦΗ οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά.

Την προετοιμασία του εν όψει του παιχνιδιού με την Κηφισιά ξεκίνησε την Τρίτη ο ΟΦΗ ενώ νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Οι παίκτες τους ΟΦΗ γέμισαν την μπαταρίες τους μετά το τετραήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Κρις Χουγκάζ και χθες επέστρεψαν ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων. Το παιχνίδι με την Κηφισιά μπορεί να αργεί ακόμα (7/1), ωστόσο στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ αυτές της μέρες ουσιαστικά θα γίνει μια συνέχεια της μίνι προετοιμασίας της ομάδας με τον Κρις Χουγκάζ να μπορεί να δουλέψει αρκετά πράγματα.

Από την χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Νίκος Ορφανός ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την θλάση που είχε υποστεί πριν το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας.Το πρώτο μέρος της, ακολούθησε ο Δημήτρης Καραδολάμης, ο οποίος θα εξετασθεί εκ νέου από τους γιατρούς τις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί αν μπορεί να ακολουθήσει όλο το μέρος των προπονήσεων και να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στην Κηφισιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook