Φιλικό με το Ηράκλειο την Τετάρτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΟΦΗ, καθώς από τις προπονήσεις απέχουν οι Παναγάκης, Καραδολάμης, Ορφανός και Μπαλάφας ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι  με το Ηράκλειο.

Η νίκη επί του Αμύντα επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας καθώς ο ΟΦΗ κράτησε την επαφή του με τις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο. Πλέον την ομάδα εκτός από ξεκούραση περιμένει και αρκετή δουλειά της μέρες τον εορτών καθώς τα 4 επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν και τους στόχους της ομάδας. Ο ΟΦΗ έχει 4 παιχνίδια “φωτιά” τον Γενάρη τα οποία εν πολλοίς κρίνουν και τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν για άνοδο.

Οι “ασπρόμαυροι” αγωνίζονται κατά σειρά με Κηφισιά εκτός, Αρκαδικό εντός, ενώ ακολουθούν ακόμα δύο σπουδαία ντέρμπι τα οποία δίνει ο ΟΦΗ μακριά από το σπίτι του με Απόλλων Πατρών και Πανελευσινιακό. 

Ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με το Ηράκλειο, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα το που θα γίνει το παιχνίδι. Την Πέμπτη οι παίκτες του ΟΦΗ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα και θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις την Τρίτη στις 27/12.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook