Συνάντηση ομάδας – οργανωμένων και υπόσχεση για “καυτό” ΒΑΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση μεταξύ της ομάδας και εκπροσώπων των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Κρις Χουγκάζ να κερδίζει τις εντυπώσεις και να ζητάει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη. Υπόσχεση για γήπεδο που θα “λιώνει” κάθε αντίπαλο!

Άλλωστε, ο Κρις Χουγκάζ γνωρίζει πολύ καλά το τι σημαίνει κόσμος του ΟΦΗ μιας και στις αρχές της δεκαετίας είχε αγωνιστεί με τα “ασπρόμαυρα” και όπως τόνισε στην σημερινή συνάντηση “θέλω να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα που είχα μάθει ως παίκτης του ΟΦΗ”. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και άκουσε με ικανοποίηση τους εκπροσώπους των συνδέσμων να υπόσχονται ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε κάθε Σάββατο το ΒΑΚ να γίνεται “καμίνι” που θα λιώσει κάθε αντίπαλο!

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Μάνος Ξημέρης όπως και οι παίκτες του ΟΦΗ που άκουσαν με ικανοποίηση τους εκπροσώπους των συνδέσμων να λένε ότι θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας όσο περισσότερο μπορούν.

“Γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος την σημερινή εποχή όμως πιστεύω και θέλω να είστε στο πλευρό μας. Όλοι καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια και έχουμε ανάγκη την στήριξη σας για να παλέψουμε μέχρι τέλους” ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού που έχει κερδίσει τους πάντες με την συμπεριφορά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook