Μποχωρίδης: “Είναι υπερβολικό και άδικο το μέτρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο γκαρντ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την απόφαση για διακοπή της Β Εθνικής (2ος Ομιλος), που “φρενάρει” την πορεία της ομάδας του, που είχε κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς.

Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και την εκπομπή “Derby” για την απόφαση για διακοπή των Πρωταθλημάτων μπάσκετ και την καραντίνα. 

Τα όσα είπε ο Νίκος Μποχωρίδης στον Athletic Radio 104,2:

Για το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής, που μπήκε στον… πάγο

“Πάλι ζούμε την ίδια κατάσταση. Ελπίζουμε τώρα να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να μαθουμε να ζούμε με τον Κορονοϊό και όχι να τα ¨κλείνουμε” συνέχεια όλα.

Είναι υπερβολικό και άδικο το μέτρο. Τα κλείνουμε “εύκολα” όλα και τα βάζουμε στον… πάγο.

Οι αθλητες μπορούμε να ελέγξουμε τους εαυτούς μας. Τηρούσαμε όλο αυτό το διάστημα πιστά το Υγεινονομικό πρωτόκολλο.

Ήταν δύσκολη και η πρώτη καραντίνα. Το ίδιο θα είναι και στην δεύτερη. Το σώμα παθαίνει ένα… σοκ. Οι τραυματισμοί είναι πιθανοί. Πάνω που βρίσκαμε ρυθμό, σταματάμε.

Το εργαλείο των αθλητών είναι το σώμα τους. Θα πρέπει να είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και να μην μείνουμε πίσω λόγω του lockdown.

Υπάρχει ψυχολογική κόπωση. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να στηρίζεται και στους 12 παίκτες, αφού μπορεί να υπάρξει κρούσμα παίκτη”.

Για την πορεία της ομάδας (τρεις νίκες σε τέσσερα ματς)

“Έπρεπε να “κλείσουμε” με νίκη. Ευτυχώς στο ματς με τον Πανιώνιο πήγαν όλα καλά. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια. Ο Πανιώνιος “χτίστηκε” αργά και η διακοπή θα τους βοηθήσει. Έχει καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Είναι κρίμα να παίζει στην Β Εθνική μία ομάδα με τέτοιο όνομα.

Για ένα σουτ στο ματς με τα Χανιά που κρίθηκε στην παράταση, δεν είμαστε στο “4 στα 4″.

Το επόμενο ματς με τον Αρη Νίκαιας είναι στον… αέρα. Ελπίζω να γίνει το συντομότερο.”.

Για τον φετινό ΟΦΗ 

“Έχουμε ένανν βασικό κορμό από πέρυσι. Είμαστε μία καλή… παρέα. Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. . Υπάρχει θετική κατάσταση στην ομάδα, οι άνθρωποι της “τρέχουν” συνεχώς για τον ΟΦΗ.

Ελπίζουμε να τους αφήσει η πανδημία να συνεχίσουν το έργο τους”.

Για την Β Εθνική (2ος Ομιλος) και τον στόχο του ΟΦΗ

“Εμείς δεν έχουμε φύγει από το… νησί ακόμα. Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει καλά πράγματα φέτος.

Στόχος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα  ήθελα να ξαναζήσω με τον ΟΦΗ καλές στιγμές. Έχω παίξει με την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το αξίζουμε. Ο ΟΦΗ έχει βαρύ όνομα και κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κρήτη”.

Για την επιστροφή στο ΒΑΚ 

“Παίξαμε τα ματς χωρίς κόσμο. Ελπίζω να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Έχω ζήσει γεμάτο ΒΑΚ. Ήμουν από τους τυχερούς. Είναι “καμίνι” το γεμάτο ΒΑΚ. Ο 6ος παίκτης. Νιώθεις καυτή την ανάσα του κόσμου. Μας βοηθάει πάρα πολύ και μας λείπει”.

Για τον ίδιο και τον αδερφό του, Λευτέρη που παίζει στον Παναθηναϊκό

“Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Ο Λευτέρης φυσικά και παρακολουθεί τα ματς του ΟΦΗ, μεσω ιντερνετ. Μιλάμε συνεχώς για τους αγώνες μας”.

Για το πως θα περάσει στην καραντίνα

“Εγώ θα καθίσω στο Ηράκλειο. Προσέχω και δεν κάνω άσκοπες μετακινήσεις. Και να επιτρεπόταν δεν θα πήγαινα στους δικούς μου στην Θεσσαλονίκη γιατί υπαρχει άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα στην οικογένειά μου. Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook