“Νοσοκομείο” ο ΟΦΗ- αμφίβολος ο Σκαμνάκης, νοκ άουτ και ο Μπαλάφας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα σορό προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Κρις Χουγκάζ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αμύντα καθώς μετά τους Καραδολάμη, Ορφανό, Παναγάκη και ο Μπαλάφας έχει τεθεί νοκ-άουτ για την αυριανή αναμέτρηση ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σκαμνάκη.

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει τον ΟΦΗ, ο οποίος στα ήδη αρκετά προβλήματα που είχε με τους τραυματισμούς και τις δεδομένες απουσίες των Καραδολάμη, Ορφανό και Παναγάκη ήρθε να προστεθεί και αυτή του Κώστα Μπαλάφα, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αμύντα. Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εδώ για τον Κρις Χουγκάζ καθώς ο Μάριος Σκαμνάκης ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα σε παλαιότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί από την σημερινή προπόνηση.

Πάντως αν και ο Σκαμνάκης δεν αγωνιστεί, ο ΟΦΗ θα πάει χωρίς κλασικό τεσσάρι στο παιχνίδι με τον Αμύντα με τον Μπάρδα να αναγκάζεται για ένα ακόμα παιχνίδι να γίνει παίκτης “πασπαρτού”.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΟΦΗ με τόσο προβλήματα που υπάρχουν,  ενδέχεται να πάει με μόλις 8 διαθέσιμους στο παιχνίδι με την Αθηναϊκή ομάδα. (Κερασοβίτης,Λιούις, Κατιάκος, Τουτζιαράκης, Σιζόπουλος, Παπανικολάου, Μπάρδας, Tσερκιτσόγλου)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook