Παπανικολάου: “Θα προσπαθήσουμε για την άνοδο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αποκτήθηκε για να προσφέρει άμεσα λύσεις μετά και τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στον “άσσο”. Ο Χρήστος Παπανικολάου, μιλώντας στο Gentikoule δήλωσε έτοιμος να προσφέρει λύσεις και τόνισε πως αν και δεν είναι αυτοσκοπός, θα παλέψει με τους νέους του συμπαίκτες για την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παπανικολάου μιλώντας στο Gentikoule

Για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ…

Ήμουν ελεύθερος από το καλοκαίρι.Ήρθε το ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα, μου έγινε μια καλή πρόταση και δεν ήταν δύσκολο να πάρω γρήγορα την απόφαση να συμφωνήσω με την ομάδα.

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ…

Από όσο ξέρω η ομάδα δεν έχει αυτοσκοπό την άνοδο, όμως έχει βλέψεις για αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για να την διεκδικήσουμε.

Για το γεγονός πως καλείται άμεσα να προσφέρει λύσεις στην ομάδα μετά τους τραυματισμούς που υπάρχουν…

Έχω καιρό να παίξω, όμως ήρθα για να προσφέρω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Δεν μπορώ να πω σε τι κατάσταση θα είμαι αμέσως, όμως μετά την διακοπή, που θα δουλέψουμε και θα έχω αρκετές προπονήσεις θα είμαι απόλυτα έτοιμος.

Για τον κόσμο της ομάδας…

Δεν έχω εικόνα από το τι συμβαίνει στα παιχνίδια της ομάδας. Σίγουρα είναι ωραία και σημαντικό να παίζεις παιχνίδια και να έχεις την βοήθεια του κόσμου σου. Παίρνεις ενέργεια από αυτό.

Για το πρωτάθλημα της Α2…

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πλήρη εικόνα για το πρωτάθλημα. Αυτό που γνωρίζω είναι πως είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με ισάξιες ομάδες κάτι που έχουν δείξει και κάποια αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook