Επιχείρηση ανασύνταξης στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ήττα στην Λευκάδα έφερε τον ΟΦΗ και πάλι στο -2 από την προνομιούχο δεύτερη θέση, ωστόσο στον ΟΦΗ υποστηρίζουν πως τίποτα δεν έχει κριθεί και θα δώσουν την δική τους μάχη μέχρι τέλους.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε με νίκη χτες στην Λευκάδα να παραμείνει σε απόσταση ενός βαθμού από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάτι το οποίο δεν έγινε ελέω των πολλών προβλημάτων που είχε η ομάδα αλλά και στην κακή μέρα που βρέθηκαν οι ψηλοί του ΟΦH, καθώς Κατιάκος, Τουτζιαράκης και Μπαλάφας σημείωσαν μαζί 16 πόντους. Επίσης ο ΟΦΗ δεν πήρε βοήθειες από τον Λιούις, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του. Έτσι ένας Σιζόπουλος (27 πόντους)  δεν έφτανε για τον ΟΦΗ και οι “ασπρόμαυροι” μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Πλέον στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στα παιχνίδια που ακολουθούν με Αμύντα εντός και Κηφισιά εκτός αν η ομάδα θέλει να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου. Έτσι στην ομάδα θα ξεκινήσουν από Δεύτερα γρήγορα την ανασύνταξη τους ώστε να γίνει το 2Χ2 στα επόμενα παιχνίδια και ο ΟΦΗ να κοιτάξει στην συνέχεια τα ντέρμπι που ακολουθούν με Αρκαδικό και Απόλλων Πάτρας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook