“Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον ΟΦΗ το Σάββατο (5μμ) στην Λευκάδα για το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ. Η κρητική ομάδα θέλει να συνεχίσει να νικηφόρα αποτελέσματα της, καθώς μετράει δυο νίκες, σε ισάριθμους αγώνες  με τον Κρίς Χουγκάζ στον πάγκο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ «πονοκεφαλιάζει» για την συμμετοχή του Ορφανού, ο οποίος υπέστη θλάση και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στην Βόνιτσα, την Παρασκευή το βράδυ και εκεί θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Όπως και να’ χει το πρόβλημα στον «άσο» για τον ΟΦΗ είναι μεγάλο, καθώς λόγω και της απουσίας του Παναγάκη, ο μοναδικός μάχιμος είναι ο Κερασοβίτης.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Λευκάδα, ο Κρίς Χουγκάζ, τονίζει ότι «είναι ένα παιχνίδι εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας ειδικά στην έδρας της. Τα παιδιά έχουν κάνει καλή προσπάθεια. Εχουμε δουλέψει πολύ στην τακτική μας στην άμυνα, αλλά  και  στην επίθεση. Εχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά όποια παιδιά θα παίξουν είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Με ικανοποιεί η μαχητικότητα που δείχνουν και αυτό το στοιχείο θέλω να έχουμε και στο παιχνίδι αυτό. Να είμαστε πάντα μαχητικοί, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη και πιστεύω ότι αν δείξουμε την ίδια  διάθεση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε σημαντικές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook