Αγωνία για Ορφανό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα Λευκάδας, με τον Κρις Χουγκάζ να έχει ένα ερωτηματικό για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση καθώς αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ορφανού.

Ο πλέι μέικερ του ΟΦΗ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Λευκάδας θα κριθεί όπως όλα δείχνουν την τελευταία στιγμή. Ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας και αν καταφέρει να βγάλει την αυριανή προπονηση και αν το επιτρέψουν οι γιατροί θα είναι στην διάθεση του Κρις Χουγκάζ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το προσεχές παιχνίδι συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ στις 18:00. O τεχνικός του ΟΦΗ έχει ρίξει το βάρος στην άμυνα καθώς από εκεί κρίνονται τα περισσότερα παιχνίδια και κάτι τέτοια αναμένεται να γίνει στο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδα. Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει σε χαμηλό σκορ τους αντιπάλους του και με δεδομένη την πολυφωνία του στην επίθεση να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook