Συνεχίζει “πυρετωδώς” την προετοιμασία του για την Λευκάδα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα Λευκάδας, με τον Κρις Χουγκάζ να ζητάει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση.

Στον ΟΦΗ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι του Σαββάτου, ένα αγώνα κομβικής σημασίας, καθώς πιστεύουν πως ο ΟΦΗ αν περάσει από την Λευκάδα, μπορεί να κάνει το 2Χ2 στα επόμενα παιχνίδια με Αμύντα και Κηφισιά και να υποδεχθεί  ακόμα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Αρκαδικό την 14 αγωνιστική δεδομένου ότι τις επόμενες αγωνιστικές οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από τον ΟΦΗ στην βαθμολογία, έχουν αρκετά δύσκολες αποστολές, ενώ δίνουν και μεταξύ τους ντέρμπι.

Στον ΟΦΗ βέβαια δεν κοιτούν τόσο αυτά τα σενάρια και βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου. Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα συνεχιστεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα, από την οποία είναι πιθανόν να απουσιάσει ο Ορφανός, ώστε να προφυλαχθεί καθώς ο πλέι-μέικερ του ΟΦΗ έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι και στην ομάδα δεν θέλουν να τον πιέσουν ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook