Μπαλάφας: «Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό το συναίσθημα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από δύο μήνες αποχής από τα παρκέ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Κώστας Μπαλάφας επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του ΟΦΗ με το Λαύριο.

Ο Τρικαλινός σέντερ – η απουσία του οποίου φάνηκε αρκετά – μιλώντας στην εφημερίδα “Πατρίς” εξέφρασε τα συναισθήματα του κατά την διάρκεια της περιόδου που ήταν καθηλωμένος στην εξέδρα λόγω του τραυματισμού του. “Ήμουν εκτός ομάδας και δεν μπορούσα να το χωνέψω. Ήθελα να βοηθήσω και δεν μπορούσα. Ήταν ένα άσχημο συναίσθημα και δεν θέλω να το ξαναζήσω” λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπαλάφας και συνεχίζει “είχα υπομονή και με τις κατάλληλες θεραπείες προσπαθούσα να επανέλθω το συντομότερο δυνατό”.

Όσον αφορά την επιστροφή του στην δράση, ο σέντερ του ΟΦΗ υπογραμμίζει ότι “σίγουρα είμαι ανέτοιμος για να παίξω περισσότερα λεπτά. Προσπάθησα όμως να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα και πιστεύω ότι από αγώνα σε αγώνα θα μπορέσω να βοηθάω περισσότερο αφού θα βρω την φόρμα μου”. Σχετικά με τη νίκη κόντρα στο Λαύριο σχολίασε “ήταν σαφώς μια πιο σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το Λαύριο πιστεύω ότι θα είναι μια από τις 4-5 ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο”.

Παράλληλα ο Κώστας Μπαλάφας, δεν έκρυψε το παράπονο του για τις άδειες εξέδρες του ΒΑΚ:Ήταν δυσάρεστο το γεγονός ότι παίξαμε σε άδειο γήπεδο λόγω του ποδοσφαίρου. Ελπίζω στο επόμενο εντός έδρας ματς οι φίλαθλοι να έρθουν να μας συμπαρασταθούν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook