Ψυχή και πάθος μεγάλης ομάδας ο ΟΦΗ, κέρδισε το ντέρμπι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ βρήκε λύσεις στα προβλήματα του και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μπάρδα και Τουτζιαράκη επικράτησε με 84-77 του Λαυρίου.

Κακό ξεκίνημα, «φόρτσαρε»  στην συνέχεια

Καλύτερα ξεκίνησαν το παιχνίδι  οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προηγήθηκαν με 0-5 στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης. Οι παίκτες του ΟΦΗ αντέδρασαν στην συνέχεια και μείωσαν σε 8-9 στο 5΄.Οι φιλοξενούμενοι  διατηρούσαν ένα μικρό προβάδισμα και με τον Κακιούζη να έχει κέφια προηγήθηκαν με 11-15 στο 7΄. Στην συνέχεια του παιχνιδιού δράση ανέλαβε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Αλέξης Μπάρδας και με ένα σερί 7-0 έδωσε το προβάδισμα για πρώτη  φορά στους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι προηγήθηκαν με 18-15, 1 και 42΄΄ πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.  Το δεκάλεπτο έκλεισε με τον ΟΦΗ να προηγείται με 21-18.

Κακιούζη εσείς, Μπάρδα εμείς!

Οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ  μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και μη δεχόμενοι κάποιον πόντο για δυόμιση λεπτά προηγήθηκαν με 27-18, επτά λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα το τρίποντο του Μπάρδα, έφερε τον ΟΦΗ να προηγείται με διψήφιο αριθμό πόντων (30-18). Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει μια διψήφια διαφορά και προηγήθηκε με 35-25, πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Μπάρδα να συνεχίζει το κρεσέντο του. Το Λαύριο με τον Κακιούζη να έχει κέφια μείωσε σε 35-29, όμως ο ΟΦΗ δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν περισσότερο την διαφορά και πήρε την άδουσα για τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενος με 9 πόντους (41-32)

«Νεκρό» διάστημα αλλά βρήκε λύσεις

Οι φιλοξενούμενοι με ένα 4-0 με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου μείωσαν σε 41-36, όμως ένα σερί 7-0 από τον ΟΦΗ έστειλε τον ΟΦΗ στο +12 (48-36). Οι παίκτες του Λαυρίου, με τον Κακιούζη να συνεχίζει να «πυροβολεί» μείωσε στους 5 πόντους (51-46) αρχικά, ενώ το τρίποντο του Κούνα 2 και 49΄΄ πριν το τέλος του δεκαλέπτου έφερε το Λαύριο σε «απόσταση αναπνοής» 51-49. Το τρίποντο του Κατιάκου και οι δύο εύστοχες βολές από τον Τουτζιαράκη έδωσε μια ανάσα στον ΟΦΗ που έφερε το παιχνίδι ι στο +7, 56-49, ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με τον ΟΦΗ να προηγείται με 59-51.

Σοβαρός και εύκολη νίκη

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ με τον Τουτζιαράκη να μαζεύει τα ριμπάουντ και να σκοράρει και δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα κατάφερε να διατηρεί την διαφορά σε διψήφια νούμερα και τελικά έφτασε στην νίκη επικρατώντας με 84-77.

Το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook