Ερωτηματικό η συμμετοχή του Τουτζιαράκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο Σταύρος Τουτζιαράκης υπέστη διάστρεμμα στην χθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει σήμερα.
 Ο σέντερ του ΟΦΗ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και υποβάλλεται σε θεραπεία.  Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τους “ασπρόμαυρους” καθώς η μία κακοτοπιά έρχεται πίσω από την άλλα.
Η συμμετοχή του υψηλόσωμου σέντερ θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή προπόνηση όπου ο Τουτζιαράκης θα δοκιμάσει να συμμετέχει σε όλη την προπόνηση. Το θετικό για τον Κρις Χουγκάζ,  είναι πως μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή του Κώστα Μπαλάφα, ο οποίος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την απουσία δύο μηνών.
Νόκ-άουτ για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι οι Παναγάκης και Καραδολάμης. Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κρίς Χουγκάζ, τόνισε πως «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα, που έχει επιθετικές ικανότητες. Θα χρειαστεί να έχουμε τις αρχές μας στην άμυνα, να είμαστε δυνατοί για να φτάσουμε στη νίκη».
Στον ΟΦΗ περιμένουν πολλά και από την παρουσία του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε μια αναμέτρηση «κομβική» για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook