Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ντέρμπι του Σαββάτου με το Λαύριο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο. Οι παίκτες της ομάδας “φορτσάρουν” για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση καθώς η ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να φτάσει στην βαθμολογία το Λαύριο το οποίο έχει 16 βαθμούς.(Με νίκη του ΟΦΗ οι δυο ομάδες θα συγκατοικούν στους 17 βαθμούς αλλά ουσιαστικά θα υπερτερεί ο ΟΦΗ καθώς θα έχει νικήσει στα μεταξύ τους παιχνίδια).Οι ήττες των πρωτοπόρων την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν τον ΟΦΗ στο -2 από την κορυφή και η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να παραμείνει στην χειρότερη σε αυτή την διαφορά από τις ομάδες που διώκει.

Στον ΟΦΗ η θετική απάντηση της ΕΟΚ στο έτοιμα αλλαγές ώρας ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των ανθρώπων του ΟΦΗ. Το παιχνίδι με το Λαύριο θα ξεκινήσει στις 15:00 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο και στην ομάδα ευελπιστούν πως ο κόσμος θα στηρίξει μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και σε αυτό με το Λαύριο τους παίκτες του ΟΦΗ και πως η αλλαγή τις ώρας θα έχει αντίκτυπο, ώστε να βρεθεί αρκετός κόσμος στο ΒΑΚ, από την στιγμή που μπορεί στην συνέχεια να προλάβει και το παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ”.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας ο Κρις Χουγκάζ προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καραδολάμη και Παναγάκη, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αντίθετα ο 43χρονος τεχνικό θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μπαλαφα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook