Προετοιμασία εν όψει ντέρμπι για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς τους τραυματίες Παναγάκη και Καραδολάμη αλλά με τον Μπαλάφα να είναι στα σχέδια του Χουγκάζ για το παιχνίδι με το Λαύριο συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι με το Λαύριο το Σάββατο στο κλειστό του ΒΑΚ στρέφουν την προσοχή τους στο μπάσκετ του ΟΦΗ. Μετά τη νίκη στο Άργος στον ΟΦΗ θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και στόχος της ομάδας είναι η  νίκη η οποία θα την φέρει να ισοβαθμεί με την ομάδα του Λαυρίου, η οποία αυτή τη στιγμή έχει ένα βαθμό πρεισσότερο από τους “ασπρόμαυρους”.

Στα ευχάριστα  για τον Κρίς Χουγκάζ, είναι η επιστροφή του Μπαλάφα, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο 30χρονος παίκτης του ΟΦΗ έχει να αγωνιστεί απο τις 9 Οκτωβρίου στο παιχνίδι στις Σέρρες με τον Ίκαρο. Για τον επόμενο μήνα ο Σάκης Παναγάκης θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε να παρακολουθείται από το γιατρό, ενώ θα χρειαστεί περίπου δυόμιση με τρεις μήνες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook