Eύκολο απόγευμα στο Άργος για τον ΟΦΗ-σοκ με Παναγάκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εύκολο απόγευμα είχε στο Άργος ο ΟΦΗ, ο οποίος χωρίς να ιδρώσει επικράτησε με 70-56 της ΑΕΚ Άργους. Σοκ με Παναγάκη ο οποίος έσπασε την κλείδα του και κινδυνεύει ακόμα και να μην ξαναπαίξει μπάσκετ! Κάνουν ευχέλαιο στην ομάδα.

O OΦΗ είχε την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή μετά την ήττα του Απόλλων Πατρών αλλά και του Ίκαρου Σερρών.

Στον ΟΦΗ πάντως δεν μπόρεσαν να χαρούν τη νίκη καθώς ο Σάκης Παναγάκης, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ο πλέι-μέικερ του ΟΦΗ σε μια ανύποπτη φάση συγκρούστηκε με αντίπαλο και έσπασε την κλείδα του. Οι άνθρωποι της ομάδας κινούν γη και ουρανό ώστε ο 28χρονος παίκτης να κάνει άμεσα εγχείρηση καθώς ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός που κινδυνεύει ακόμα να μην ξαναπαίξει μπάσκετ αν δεν εγχειριστεί άμεσα!

Στον ΟΦΗ όπως είπαμε δεν πανηγύρισε κανείς τη νίκη και μάλιστα στην ομάδα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν ευχέλαιο μέσα στην εβδομάδα!

Τα δεκάλεπτα: 7-23, 22-37, 37-56, 56-70.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Βούρδουλας): Παπαντωνίου 6, Τσαμπής 7, Σιναντίνοβιτς 14 (2), Βαβάτσικος 2, Στέβοβιτς 10 (1), Φλεβάρης, Μάγλος 11 (1), Κουκουνιάς 2, Ευστρατίου 4.

ΟΦΗ (Χουγκάζ): Τσερκιτσόγλου 2, Μπάρδας 23 (2), Λιούις 8, Σκαμνάκης, Ορφανός, Σιζόπουλος 11 (1), Παναγάκης, Κερασοβίτης 8 (1), Τουτζιαράκης 12, Κατιάκος 6.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook