Να ξεκινήσει την αντεπίθεση από το Άργος θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους με τον Κρις Χουγκάζ να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καραδολάμη και Μπαλάφα.

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ από την στιγμή που ανέλαβε τον ΟΦΗ προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία και δίνει έμφαση σε διάφορους τομείς με κύριο την άμυνα, εκεί που ο ΟΦΗ έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

Ο 43χρονος τεχνικός στον αγώνα με την ΑΕΚ Άργους θα έχει την ευκαιρία να δει αν οι παίκτες του έχουν καταλάβει ένα μέρος της φιλοσοφίας του και αυτών που ζητάει.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 18:00.

Στα ευχάριστα για την ομάδα είναι η ενσωμάτωση του Κώστα Μπαλάφα, ο οποίος μπαίνει στις προπονήσεις και ακολουθεί ένα μέρος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με το Λαύριο. Ένα ακόμα θετικό για τον νέο τεχνικό είναι πως και ο Δημήτρης Καραδολάμης θα ξεκινήσει από σήμερα τρέξιμο και αρχίζει και αυτός να μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook