Βλάχος: “Mε την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε την ΑΕΚ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την άποψη του για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετική έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ…

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν παίζουν ρόλο τα σκάουτινγκ. Ο αντίπαλος είναι γνωστός και τέτοια ματς  τα κερδίζεις με το πάθος των παικτών .Χρειάζεται τεράστια αυτοσυγκέντρωση και αν την έχεις μπορείς να πάρεις το παιχνίδι.

Για την ΑΕΚ…

Σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα και οι καταστάσεις την φέρανε στην Α2. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε τελευταία στιγμή, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με μια άλλο προπονητή, τωρα άλλαξε και έχει ένα πολύ έμπειρο παιδί στο πρωτάθλημα της Α2.  Έχει ένα μικρό ρόστρερ αλλά αρκετά ποιοτικό. Έχει παίκτες έμπειρους και θα έχει μια σημαντική απώλεια τον Νοεά. Διαχειρίζονται σωστά το ρόστερ. Είχαν ένα βατό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικές και κάνανε το 3Χ3.  Σίγουρα θα είναι ντέρμπι το παιχνίδι όπως θα είναι και τα πιο πολλά φέτος καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Οι ομάδες που βλέπουμε στην πρώτη θέση έχουν βγάλει ένα εύκολο πρόγραμμα με τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα τους και έχουν περάσει από το Άργος που διαλύει.  Εμείς έχουμε τις γνωστές απώλειες, που μας έχουν κόψει τα πόδια. Κάνουμε προπόνηση με 10 παίκτες και τα παιδιά είναι αρκετά βεβαρημένα.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι…

Θα κριθεί στην δύναμη. Η ΑΕΚ είναι μια σκληρή ομάδα και αν μπορέσουμε να την κρατήσουμε χαμηλά θα κερδίσουμε. Παίζουμε πολύ καλύτερα στην έδρα μας και με την βοήθεια του κόσμου θα το πάρουμε . Να μας βοηθήσει ο κόσμος γιατί μια νίκη με την ΑΕΚ θα μας δώσει και βαθμολογική αλλά  και ψυχολογική τόνωση. Και οι πρώτοι δεν έχουν εύκολο έργο και έχουν κάποιες βασικές απώλειες παικτών και δεν θα κερδίσουν εύκολα.

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα στιγμής πορεία του ΟΦΗ…

Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτερα. Είχαμε δύο ήττες από Πέραμα και Πιερικό που θα μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Όμως και τα 10 παιδιά είναι σκασμένοι, δύο βασικά στελέχη του περσινού κορμού μας είναι τραυματίες και μας λείπουν. Αυτά τα παιδιά ότι και να λέγαμε το ξέρανε.Όλα όσα παιχνίδια χάσαμε κρίθηκαν στο πόντο. Δείχνει η ομάδα πως μπορεί να φτάσει ψηλά . Τα άλλα παιχνίδια εκτός από αυτό στην Ερυθραία ο ΟΦΗ τα έχει κερδίσει άνετα . Ο Πανελευσινιακός έχασε από εμάς με 16 πόντους και είναι από πάνω μας. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν έπαιζαν Μπαλάφας και Καραδολάμης.

Για το πώς πάει η αποκατάσταση των δύο παικτών…

Ο Μπαλάφας πάει καλά και ίσως προλάβει το παιχνίδι με το Λαύριο σε δύο εβδομάδες. Ο Καραδολάμης θα είναι έτοιμος τα Χριστούγεννα.

Για το αν η ομάδα μπορεί να μπει «σφήνα» στις πρώτες θέσεις…

Μπορεί. Όταν γυρίσουν τα δύο παιδιά ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει παντού. Eβδομάδα με εβδομάδα η ομάδα κοιτάει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Μετά την διακοπή των Χριστουγέννων θα παρουσιαστεί μια νέα ομάδα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook