Bασιλόπουλος: “Στο χέρι μας η νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες της ΑΕΚ παραδέχονται ότι η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι κομβική για την άνοδο, ωστόσο, αυτό είναι μία πραγματικότητα. Ο Φώτης Βασιλόπουλος με δηλώσεις του παραδέχθηκε, ότι ο αγώνας (που θα γίνει με απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ χωρίς οπαδούς της ΑΕΚ) είναι σημαντικός, αλλά δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του.

«Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ βρίσκει τον βηματισμό της. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι σημαντικός για μας και θέλω να πιστεύω, ότι θα κερδίσουμε. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Έχουμε αφήσει στην άκρη τις δικαιολογίες και δουλεύουμε όμως. Όλοι σας είδατε ότι έχουμε βελτιωθεί. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες δεν έγιναν τυχαία. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν το παραγνωρίζουμε, αλλά είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε, ειδικά αν επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε κατά διαστήματα στο ματς με το Παγκράτι», τόνισε ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Και συμπλήρωσε: «Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν, βέβαια, ο αγώνας να εξελιχθεί ομαλά και να μην υπεισέλθουν άλλοι παράγοντες. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά. Όλοι το έχουμε αντιληφθεί αυτό, είτε προϋπήρξαμε, είτε όχι στην ΑΕΚ. Το αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά και οι αντίπαλοι. Θα ήταν επιπλέον κίνητρο για μας να είχαμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με τον κόσμο μας, ειδικά στην περιφέρεια. Ξέρω ότι και στην Κρήτη οι πολυάριθμοι οπαδοί της ΑΕΚ, Original και μη, διψάνε για να δουν την «Βασίλισσα» να αγωνίζεται. Παρότι δεν μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο, δεσμευόμαστε απέναντι τους, ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook